Gyventojų maitinimą organizuoja 3 žmonių komanda (dietistė ir 2 virėjos), kuri visomis jėgomis bando išpildyti gyventojų poreikius.
Maitinimas organizuojamas 4 kartus per dieną. Plečiamas maitinimo patiekalų asortimentas: meniu papildomas naujais patiekalais. Maisto gamybai pasirenkami tik kokybiški produktai. Maitinimas vykdomas vadovaujantis geros higienos praktikos taisyklėmis. Virtuvės įranga atitinka keliamus reikalavimus .
Valgiaraštis sudaromas atsižvelgiant į gydytojo rekomendacijas. Teikiamos pilnavertės mitybos ir dietinio maitinimo paslaugos. Pagal gydytojų rekomendacijas ir poreikį organizuojamas dietinis maitinimas. Negalintys pavalgyti savarankiškai gyventojai yra maitinami. Padedant darbuotojams, įstaigoje sudarytos sąlygos bet kuriuo metu atsigerti arbatos ar kavos, pasigaminti mėgstamo maisto.
Maitinimas vykdomas vadovaujantis geros higienos praktikos taisyklėmis. Virtuvės įranga atitinka keliamus reikalavimus.
Gyventojų maitinimą organizuoja 3 žmonių komanda (dietistė ir 2 virėjos), kuri visomis jėgomis bando išpildyti gyventojų poreikius.
Maitinimas organizuojamas 4 kartus per dieną. Plečiamas maitinimo patiekalų asortimentas: meniu papildomas naujais patiekalais. Maisto gamybai pasirenkami tik kokybiški produktai. Maitinimas vykdomas vadovaujantis geros higienos praktikos taisyklėmis. Virtuvės įranga atitinka keliamus reikalavimus .
Valgiaraštis sudaromas atsižvelgiant į gydytojo rekomendacijas. Teikiamos pilnavertės mitybos ir dietinio maitinimo paslaugos. Pagal gydytojų rekomendacijas ir poreikį organizuojamas dietinis maitinimas. Negalintys pavalgyti savarankiškai gyventojai yra maitinami. Padedant darbuotojams, įstaigoje sudarytos sąlygos bet kuriuo metu atsigerti arbatos ar kavos, pasigaminti mėgstamo maisto.
Maitinimas vykdomas vadovaujantis geros higienos praktikos taisyklėmis. Virtuvės įranga atitinka keliamus reikalavimus.